a kedvezményezett neve: DIÓ 896. Kereskedelmi,- Termelő- és Szolgáltató Kft.
a projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a DIÓ 896 Kft.-nél
a szerződött támogatás összege: 13 090 000 Ft
a támogatás mértéke (%): 100%
a projekt tartalmának bemutatása:
A Dió 896 Kft. dinamikusan fejlődő 100%-ban magyar magántulajdonban levő vállalkozás. 1996-ban alakult, vegyi anyag, mezőgazdasági anyagok és tisztítószerek kereskedelmével foglalkozik. 2005-től a termékpaletta fejlesztésre került, műtrágyákkal, majd növényvédő szerekkel bővítettek az általunk kínált termékek körét.
A rugalmasság bevezetése, alkalmazása a munka és magánélet javítása mellett alkalmat ad a vállalat vezetésének a belső működés áttekintésére, a teljesítmény értékelés fejlesztésére, az erőforrásokkal való gazdálkodás fejlesztésére. Ehhez kapcsolódóan lehetőség nyílik piaci a stratégia pontosítására is.
A projekt keretében megvalósított munkaszervezési kultúra javítása segíti a munkavállalók, különösen a munkavállalást állapotával/helyzetével nehezen összeegyeztetni tudó munkavállalók az egyedi igényeik jobb kielégítését. A vezetőség úgy gondolja a rugalmas foglalkoztatás által a munkavállalók felmerülő igényeit is segítheti (pl. napközbeni hivatalos ügyek intézése, a kisgyermekeseknél korai munkakezdés problémájának megoldása, az ügyvezetőnek: vállalati feladatainak ellátása).
A projekt eredménye a 6 db átalakított munkakör, 17 fő dolgozó, 2 új foglalkoztatási forma, a felső vezetés, a középvezetés és a dolgozói szinten. További eredmények, a dolgozói elégedettség növelése, a motiváció és lojalitás erősítése, új munkakultúrák meghonosodása, a vezetői gondolkodásmód és attitűd fejlődése, a munka-magánélet egyensúly erősödése
a projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.02.28.
projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00517