TURBO-K 18-9-18 +2MgO+ME
TURBO-K 14-14-17 +2MgO+ME
TURBO-K 21-7-14 +1,5MgO
TURBO-K 21-7-14 +1,5MgO+0,3B
TURBO-K 15-15-15 +2MgO+ME

HAIFA TURBO-K plus (NPK) (15%-ban szabályozott tápanyagleadású formában)

TURBO-K PLUS 14-14-17 +2MgO+ME
TURBO-K PLUS 17-10-17 +2MgO+ME
TURBO-K PLUS 20-8-15 +1,5MgO+0,3Β
TURBO-K PLUS 15-15-15 +2MgO+ΜΕ

Számos szántőföldi és kertészeti növény kultúrában nagy sikerrel használható. Aki egyszer vásárol belőle és kipróbálja nem fog csalódni és a következő évben is partnerünk lesz. Mennyi kell belőle egy hektárra? Ha tudjuk mit termeszt milyen térlásban, ismerjük a talajunkat, a korábbi évek talaj és levél tápanyag analíziseit, akkor, meg tudjuk mondani, egyébkét csak saccolni lehet ami nem takarékos és okos megoldás. Általánosságban véve mi mindig a takarékosság és maximális hatékonyság elvét követjük. Azaz mindig csak a legjobb tápanyagokat, csak olyat amire szükség van és csak annyi mennyiségben és formában amit a növény fel tud venni. Általánosságban elmondható, hogy az adott helyi körülményektől, adottságoktól, kultúrától, művelési módtól függően kb.: 220 és 650 kg per Ha műtrágya mennyiséggel számolhatunk. Melyet pl kertészeti kultúrákban ha lehetséges, javasolt 2-3 részre osztva kiszórni (alap, sor és fejtrágya). A bevonatos, szabályozott tápanyagleadású, tartamhatású Turbo-K Plus és CoteN MIX termékeket elegendő egyszer kiszórni.

 

Tiszta igényes anyag, a legtisztább és legkiválóbb növényi tápelemek sorozatát tartalmazza. Használatával precízen, takarékosan eredményesen és kíméletesen gazdálkodhatunk.

Használata tökéletes tápanyag ellátási megoldást, kimagasló terméshozamot és erős növényeket biztosít. A termékben található Multi-K™ kálium nitrát ismert előnyeit kombinálva és kiegészítve a legjobb makro-, mezo- és mikroelemekkel és a speciálisan a növények igényeihez igazított új műtrágya gyártási technológia révén igen magas terméshozamok érhetőek el. A kiváló minőségű, azonos tápanyag összetételű, egyenletes méretű granulátum szemcsékkel az ön növényei azonnal a legtisztább és legjobban hasznosuló tápanyagokhoz jutnak. Használható teljes tápanyagellátásra zöldség, gyümölcs kultúrákban mind hajtatásban, mind szabad földön alap-, starter- és fejtrágyaként egyaránt illetve gyep, dísznövény, erdészeti és faiskolai kultúrákban is. A talajban előforduló magas sótartalom, nátrium és klorid szint gátolja a növények vízfelvételét, zavarja a növények normális fiziológiai folyamatait, késlelteti a növekedést és így csökkennek a terméshozamok. A Haifa Turbo-K ™ nátriummentes és alacsony klórtartalmú, így ideális megoldást jelent a só- érzékeny növény kultúrák optimális terméshozamainak biztosítására.

A Haifa Turbo-K™ előnyei

Gondosan kialakított egyensúlyban tartalmaz káliumot (K), magnéziumot (Mg) és ként (S) a növények legoptimálisabb tápanyag-felvételének biztosítására. (A növények tápanyag felvételének sikeressége és hatékonysága a tápanyagok mennyiségén túl nagyban függ a tápanyag elemek arányától és formájától is.)
Optimálisan kiegyensúlyozott ammóniás és nitrát nitrogén arány.
Sóra érzékeny kultúrákra tervezett alacsony klorid és nátrium tartalom.
Haifa Multi-K™ kálium-nitrát alapú = csúcsminőségű kálium (K) forrás.
Pontos kén tartalom = kíméletes környezeti behatás.
Homogén összetétel = kiváló minőségű, azonos tápanyag összetételű, egyenletes méretű, pormentes, melegen granulált szemcsék.
Savanyú talajokon kimondottan javasolt mivel nem csökkenti tovább a talaj pH-t, így kímélve a talajéletet.

Szemcseméret: 2-5 mm Min. 90%, 1 mm-nél kisebb max. 1%

Választható kiszerelések: 25 kg-os zsákokban vagy igény szerint 600 kg-os illetve 1 tonnás BigBag- Ömlesztve.

Palettázva. Kamionnal szállítva. 24 tonna per kamion.

Egy paletta 48 db 25 kg-os zsák.
EK műtrágya.